© 2019 Suomen Katukyltti Oy

​Ville Juhala
Markkinointijohtaja
puhelin 045 111 0971
ville.juhala@katukyltti.fi

Tietosuojaseloste

Yleistä

Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä kansallisen tietosuojalain edellyttämiä tietoja toisaalta rekisteröidylle eli rekisterin pitäjän asiakkaalle tai henkilöstölle ja toisaalta valvontaviranomaiselle.​

Rekisterin pitäjä ja rekisterin pitäjän yhteystiedot

Suomen Katukyltti Oy

Y-tunnus 1897138-2

Postiosoite:  Andersintie 18, 10440 Bollsta

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:  Ville Juhala

Sähköpostiosoite:  info@katukyltti.fi

 

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri.

 

Käsittelemme rekisterissä asiakkaidemme ja potentiaalisten asiakkaidemme sekä näiden edustajien henkilötietoja.

 

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasviestintään ja katukyltti.fi-verkkopalvelun parantamiseen tavoitteena kohdentaa viestimme niin, että saat juuri itsellesi sopivaa viestintää, lisäksi tietoja käytetään markkinointitarkoitukseen.

 

Käsittelyperusteena on markkinoinnin osalta oikeutettu etu ja asiakassuhteen hoidon osalta sinun ja meidän välisen sopimuksemme täytäntöönpano. Lähetämme sinulle myös suostumuksesi perusteella sähköisiä suoramarkkinointiviestejä.

 

Rekisterin tietosisältö

  • keräämme nimi-, puhelin-, sähköposti-, osoite- ja muita jättämiäsi tietoja.

  • evästeiden avulla saamme verkkopalvelumme vierailijoista tietoja, joita käytämme esimerkiksi

  • markkinointimme suunnittelussa; tällä tavoin voimme kohdistaa markkinointiviestimme mahdollisimman tarkasti.

  • tietojasi ei luovuteta kolmansien osapuolien markkinointikäyttöön.

  • rekisteröidystä (sinusta) voidaan tallentaa seuraavanlaisia tietoja: henkilön nimi, sähköposti, status/vastuualue yrityksessä, yrityksen nimi, yhteystiedot ja toimiala.

  • asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. osto- ja peruutustiedot sekä palautteet).

  • verkkokäyttäytymiseen liittyvät tiedot verkkosivuillamme. 

  • markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot (esim. rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet).

 

Rekisterin tietolähteet

  • nimi ja yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen.

  • sopimuksen teon yhteydessä.

  • pääasiassa siis sinulta itseltäsi.

  • seuraamme myös evästeitä ja vierailusi  verkkosivuillamme jättää meille jäljen, IP-osoitteen.

  • henkilötietoja voimme ostaa myös Suomen Katukyltti Oy:n ulkopuolisista rekistereistä markkinointikäyttöön.

  • henkilötietoja voimme kerätä myös julkisista tietolähteistä.

 

Tietojen luovutus

Emme luovuta keräämiämme tietoja kolmansille osapuolille esim. markkinointitarkoituksiin.

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Emme siirrä keräämiämme tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

  • kunnioitamme keräämiemme tietojen luottamuksellisuutta.

  • rekisteri on suojattu palomuurein, salasanoin sekä muilla teknisillä keinoilla suojattuun tietokantaan, johon on pääsy vain valtuutetuilla Suomen Katukyltti Oy:n edustajilla.

  • emme säilytä tarpeettomia tai vanhentuneita tietoja, vaan ne poistetaan, kun se on mahdollista esim. kirjanpitolain tai muun sovellettavan lain mukaan.

 

Rekisteröidyn oikeudet

  • sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinoinnissa.

  • Suomen Katukyltti oy:n lähettämässä suorasähköpostissa on lakisääteinen linkki, jolla voit estää suorapostitukset sähköpostiisi jatkossa niin halutessasi.

  • sinulla on oikeus saada halutessasi tietosuojalainsäädännön  mukaisesti:

    • tieto henkilötietojesi käsittelystä.

    • tarkastaa itseäsi koskevat rekisteröimämme henkilötiedot.

    • vaatia epätarkan tai virheellisen henkilötiedon oikaisua tai täydentämistä.

    • vaatia henkilötietojesi poistoa.

    • peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyä suostumuksesi osalta.

    • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

 

Ennen kirjallisen pyyntösi käsittelyä meillä on mahdollisuus pyytää sinua tarkentamaan pyyntöäsi ja varmentamaan henkilöllisyytesi. Voimme kieltäytyä pyynnöstäsi käsittelystä laissa säädetyllä perusteella.

 

Sinulla on oikeus tehdä valitus asianosaiselle valvontaviranomaiselle,  jos katsot ettemme ole käsitelleet henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

 

Sinun tulee lähettää oikeuksiasi koskevat pyynnöt kirjallisesti tai sähköpostilla seuraavilla yhteystiedoilla:

Suomen Katukyltti Oy

Andersintie 18

10440 Bollsta

tai

info@katukyltti.fi

 

Vastaamme esitettyihin pyyntöihin yhden (1) kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä ellei ole olemassa erityisiä syitä pidentää vastausaikaa.

 

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, siksi  pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista tällä sivullamme.

 

Evästeiden käyttötarkoitus          

  • käytämme evästeitä kerätessämme tietoa vierailijoiden liikkumisesta sivustollamme, tämän tiedon keruu auttaa meitä ymmärtämään, mihin suuntaan meidän tulisi kehittää sivustomme sisältöä.

  • käytämme evästeitä kehittäessämme sivustoamme myös toiminnallisesti paremmaksi ja vierailijoille helpommaksi käyttää.

  • käytämme evästeitä kävijämäärän, tilastotietojen ja markkinoinnin tehokkuuden seurantaan.

 

Evästeiden käyttöehdoista

  • EU-direktiivi vaatii sivustoilta tietyt välttämättömät (tekniset) evästeet, eikä niitä ei voida poistaa.

  • voit halutessasi kuitenkin rajoittaa muita evästeitä selaimesi asetuksista.

  • lisätietoja evästeistä esimerkiksi niiden rajoittamisesta löytyy ainakin tältä englanninkieliseltä sivustolta www.allaboutcookies.org.

  • teknisiä neuvoja löytyy myös eri selaimien omilta tukisivuilta.

  • muistutamme kuitenkin, että evästeiden poistaminen voi haitata tai kokonaan estää joidenkin palveluiden käyttöä tai aiheuttaa sen, että ainakin osa sivuista ei toimi kuten on tarkoitettu.